Jokić i Denver imaju meč loptu! Ako se opustimo neće biti dobro!

11.06.2023

22:57

0

Autor: 24sedam

Ekipa iz Kolorada imaju istorijsku šansu za osvajanje NBA prstena

Jokić i Denver imaju meč loptu! Ako se opustimo neće biti dobro!
Nikola Jokić najavio meč sa Majamijem - Copyright Prinstcreen/TV Arena Sport

Košarkaši Denvera imaju istorijsku meč loptu. Ako budu uspeli da pobede Majami u petoj utakmici finalne serije NBA lige ekipa iz Kolorada će osvojiti prvu titulu u istoriji. Naravno, najviše se očekuje od Nikole Jokića, najveće zvezde "grumenja" i dvostrukog (bivšeg) MVP-ja.

- Ne verujem da će biti emotivno, verujem da ćemo biti fokusirani na to da završimo posao koji smo započeli. Biće to još jedna utakmica koju želimo da dobijemo.

Spremamo se za utakmicu, kao što smo se spremali za prethodne četiri. Fokus je bio dobar na treningu, svi su se zalagali, svi su bili u treningu. Nismo se opustili što mi je najvažnije, jer ako se opustimo, to nije dobro - kazao je Jokić.

Novinari su konstatovali da je Denver od početka plej-ofa demonstrirao odličnu igru u odbrani...

- Od prve utakmice vidite da bolje komuniciramo, da bolje čitamo situacije i akcije protivnika. Radimo mnogo na strani pomoći, rastemo iz utakmice u utakmicu, pa i u ovom finalu. To je jako bitan aspekt - kazao je srpski centar.

Takođe je čestitao i sunarodniku Darku Rajakoviću, koji je postao glavni trener Toronto Reptorsa i tako postao drugi Srbin u istoriji kome je uspelo da dobije poverenje da vodi jedan NBA tim.

- Sviđa mi se to. On je dobar čovek i vrlo ga cenim. On je ovde dugo. Za 10 godina je stigao od Razvojne lige do glavnog trenera NBA tima, mislim da je to pokazatelj poštovanja prema njemu i za njegov rad. Zaslužio je to. Prošao je kroz mnogo toga. Mislim da će uraditi sjajan posao tamo. On je drugi srpski trener koji je postao trener NBA tima, Igor (Kokoškov) je bio prvi.

Peti meč igra se u noći između ponedeljka i utorka od 02.30 uz prenos na televiziji Arenasport.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike