Partizan i Zvezda znaju definitivno kada počinju finalnu seriju, a evo šta o svemu kaže direktor Vojinović!

09.06.2023

10:51

0

Autor: 24sedam

Prva utakmica je planirana za utorak, a igraće se na tri dobijene

Partizan i Zvezda znaju definitivno kada počinju finalnu seriju, a evo šta o svemu kaže direktor Vojinović!
Milija Vojinović - Copyright MN Press

Finalna serija AdmiralBet ABA lige između Partizana i Crvene zvezde počeće definitivno u utorak, a u prva dva meča domaćin će biti crno-beli. Posle ozvaničenja termina utakmica oglasio se i sportski direktor regionalnog takmičenja, Milija Vojinović.

- Sve navedeno je u interesu same ABA lige, smatrajući da je publika veliki poslovni interes, a potvrda toga su rekordi po gledanosti na utakmicama.

Nadam se da će ovoga puta KK Partizan Mozzart Bet biti taj koji ima razumevanja i da će se ponašati u skladu sa zajedničkim interesima AdmiralBet ABA lige, kada je u pitanju pomeranje početka finalne serije za samo jedan dan.

Naročito kada takva odluka ni na jedan način ne stavlja KK Partizan u podređen položaj u odnosu na rivala u finalu, pogotovo u ambijentu koji je nastao sa pokušajem narušavanja integriteta kalendara AdmiralBet ABA lige, a koji je u potpunosti sačuvan!

Na kraju, iskreno se nadam da će KK Partizan učiniti sve što je u njegovoj moći da predstojeće finale plej-ofa prestavlja krunu sezone i da teren bude jedino merilo gde će se rešavati pitanje šampiona. A, da svaka utakmica bude spektakl koja će služiti na čast finalistima i samom takmičenju - navodi se se u saopštenju Vojinovića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike