Vogel: Jokić je najunikatniji igrač koji je ikad igrao u NBA

17.09.2020

10:18

0

Autor: Milan Nastić

Trener LA Lejkersa ima samo reči hvale za srpskog košarkaša

Vogel: Jokić je najunikatniji igrač koji je ikad igrao u NBA
Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Košarkaši Denvera i Los Anđeles Lejkersa boriće se u noći između petka i subote za trijumf u prvom meču finalne serije Zapadne konferncije. Klub iz Kalifornije izuzetno respektuje ekipu našeg Nikole Jokića, a trener “jezeraša” Frenk Vogel ima samo lepo mišljenje o srpskom košarkašu, napominjući da od njega i Mareja preti najveća opasnost i da je taj dvojac fantastično igra plej-of seriju.

– Jokić najunikatiniji igrač koga sam ikad video, po mom mišljenju, ne znam da li je nekad takav tip košarkaša u NBA. Može da ti naškodi na više načina, od vođenje lopte, šutiranja za tri poena, odigrava odlično svoje igrače i veoma ga je teško čuvati – istakao je Vogel.
Trener Lejkersa ističe da je Denver zasluženo uspeo da se plasira u finale Zapadne konferncije, iako su u oba meča plej-ofa gubili sa 3:1, ali su uspeli da preokrenu.
– Vodi ih Jokić i to jako dobro. Pravi svoje saigrače boljim i praktično sve radi. On je kompletan igrač. Denver je fantastičan tim, Jokić i Marej igraju na visokom nivou i nimalo nisam iznenađen – zaključio je trener Lejkersa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike