Jokić protiv Kralja, a evo šta kažu kladionice: Ko nastavlja trku za prsten?

14.05.2023

10:24

0

Autor: A. S.

Otkriveno kome više veruju

Jokić protiv Kralja, a evo šta kažu kladionice: Ko nastavlja trku za prsten?
Lebron Džejms i Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP

Malo ko je očekivao da će se u finalu Zapadne konferencije boriti Denver Nagetsi i Los Anđeles Lejkersi, ali prvi meč između Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa očekuje nas od utorka na sredu.

Nekoliko dana ranije, Amerikanci su izbacili kvote i pokazali kome više veruju.

Nagetsi su načinili krupan korak ka prstenu trijumfom nad Finiks Sansima, koji su pak imali ulogu favorita, sa druge strane Lejkersi koji su kuburili čitave sezone i bili direktno zavisni od Lebrona, bili su bolji od prošlogodišnjeg šampiona, Golden Stejt Voriorsa, pa nas očekuje interesantno finale.

Kladionice u duelu ove dve franšize, prednost daju Denver Nagetsima. U zavisnosti od kladionice, one se kreću od 1.67 do  1.90, dok su na strani Lejkersa od 2.15 do 2.2.

Kvota da će jedna od ekipa slaviti maksimalnim rezultatom, 4:0, je 7.5, jedan meč smanjuje i zaradu - 4.5, dok je za šest utakmica, tačnije rezultat 4:2 - 1.95. Kladionice ne veruju baš ni u 4:3, 2.75.

Takođe, objavljene su i kvote na tačne rezultate pa je tako za trijumf Denvera rezultatom 4:3 - 3.95, a interesantno da za 4:0 iznosi čak 12. Sa druge strane, Lejkersima se daje najveća šansa za trijumf u šest mečeva, 4:2, a iznosi 4.9.

Serija se igra na četiri dobijena meča, a prvi je na programu u noći između utorka i srede od 2.30 sati po srednjeevropskom vremenu. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike