Pitanje je da li će Šved ikada više igrati košarku! Agent otkrio detalje stanja ruskog košarkaša - Najvažnije da je preživeo!

11.05.2023

12:01

0

Autor: A. S.

"Prerano je donositi bilo kakve zaključke u vezi sa Aleksejevim zdravstvenim stanjem"

Pitanje je da li će Šved ikada više igrati košarku! Agent otkrio detalje stanja ruskog košarkaša - Najvažnije da je preživeo!
Aleksej Šved - Copyright MN Press

Košarkaš CSKA iz Moskve Aleksej Šved pre dva dana je izašao iz bolnice, u kojoj je smešten početkom maja, nakon što su ga u centru Moskve napala četvorica muškaraca.

Šved je nakon jednog udarca pao na trotoar i udario glavom o ivičnjak, pa je doživeo frakturu lobanje. Izvesno vreme je proveo na intenzivnoj nezi, lekari su se borili za njegov život, a sada je kod kuće sa najmilijima.

Kako je, nakon izlaska iz bolnice rekao njegov agent, Obrad Fimić, povrede su bile toliko ozbiljne da mogu imati doživotne posledice, pa je pitanje da li će Šved više zaigrati košarku.

- Prerano je donositi bilo kakve zaključke u vezi sa Aleksejevim zdravstvenim stanjem. Šved ima veoma teške povrede glave. One mogu da imaju posledice po život. Najvažnije u ovoj priči je da je Aleksej preživeo - rekao je Obrad Fimić za RIA Novosti i dodao:

- Još je vrlo, vrlo rano govoriti o vremenu oporavka i mogućem povratku. Čak i laganim treninzima. Prerano je prognozirati kada će se Aleksej vratiti košarci.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike