Partizan i Arena menjaju osećaj evroligaškim igračima! Hanga: Donedavno smo igrali pred praznim halama!

02.05.2023

17:36

0

Autor: D. P.

Partizan i Arena menjaju osećaj evroligaškim igračima! Hanga: Donedavno smo igrali pred praznim halama!
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Mađarski košarkaš Adam Hanga kaže da je svestan onoga što očekuje njegov Real u beogradskoj Areni, ali da ga ta atmosfera ne plaši, već raduje.

Hanga je španskim novinarima izjavio da se on mnogo lepše oseća kad igra pred mnogo navijača, nego u praznoj hali, a kako kaže, poznat mu je osećaj u obe situacije:

- Sviđa mi se vruća atmosfera. Donedavno smo morali da igramo pred praznim tribinama i bilo je veoma čudno. Volim kada je mnogo navijača na košarkaškoj utakmici. Nedavno smo igrali u Beogradu i bilo je neverovatno - rekao je Hanga.

Partizan vodi protiv Reala 2-0, pa bi večerašnjim trijumfom crno-beli eliminisali "kraljevski klub" iz daljeg takmičenja. Hanga veruje u suprotno:

- Želimo da pokažemo da možemo da preokrenemo stvari u seriji. To je za nas meč "pobedi ili umri". Moramo da se fokusiramo na našu košarku. Ako budemo igrali disciplinovano i čvrsto, možemo da pobedimo. Želimo da dođemo do pete utakmice.

Hanga nije zaobišao ni probleme koji su se dogodili u prvom meču:

- Svi mi žalimo zbog toga što se desilo, svi igrači. Posle meča razgovarali smo sa igračima Partizana. Moramo da igramo košarku. Odigrao sam mnogo utakmica u Mađarskoj i atmosfera je slična onoj u Beogradu. Evroliga garantuje našu bezbednost - elaborirao je Hanga.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike