Ljulj ponovo komentarisao incident, pa najavio novi duel: Stvari izmiču kontroli, pokušaćemo da igramo dobru košarku!

01.05.2023

13:03

0

Autor: A. S.

Španac spreman za treću epizodu

Ljulj ponovo komentarisao incident, pa najavio novi duel: Stvari izmiču kontroli, pokušaćemo da igramo dobru košarku!
Serhio Ljulj u duelu sa košarkašima Partizana - Copyright Profimedia

Sve je spremno za treći duel plej-ofa Evrolige između Partizana i Real Madrida. Crno-beli imaju meč loptu i u beogradskoj Areni, sa velikim nestrpljenjem dočekuju Kraljevski klub, a taj duel je na programu u utorak od 20.30. 

Nažalost, ima i dosta tenzija pred duel, pre svega zbog nemilih scena iz finiša druge utakmice, kada je došlo do sukoba između igrača oba tima.

Tada je tuča prekinula meč, a crno-beli su trijumfovali rezultatom koji je bio na snazi, 95:80. Pred utakmicu u utorak, obe strane su pokušale da "spuste loptu", a ponovo se o čitavoj sitauciji oglasio i jedan od aktera, Serhio Ljulj.

- To su stvari koje izmiču kontroli i to je bila potpuna katastrofa na sve strane. Nažalost desilo se, ne možemo nazad. Svi su se izvinili, sankcije koje su uvedene se poštuju i to je to. Morate zaboravi što pre i da se ne ponovi, sada samo priča o košarci - rekao je Ljulj o sukobu, prenosi španska Marka, pa dodao:

- Da, oslabljeni smo, ne zbog sankcija, već zbog onoga što se desilo. Na kraju ima mnogo tenzije u tim utakmicama, mnogo emocija, oni koji su igrali košarku ili se bavili sportom znaju da je to ponekad veoma teško kontrolisati i nažalost, to se desilo. Ništa ne opravdavam, ali sada to moramo zaboraviti i pokušati da igramo dobru košarku u utorak.

Ipak, kako navodi dugogodišnji reprezentativac Španije, svi su fokusirani na meč sa Partizanom.

- Ekipa je okrenuta ka utakmici protiv Partizana i mi ćemo pokušati da preokrenemo taj plej-of koji je bio veoma težak za nas. Znamo da neće biti lako, oni igraju kod kuće, pred svojim navijačima, ali mi ćemo se boriti do kraja, to traži ovaj dres i pokušaćemo da odigramo dobru utakmicu, da pobedimo, a ako to uradimo, razmišljamo o četvrtom meču.

Na kraju, Ljulj je imao i šta da poruči navijačima.

- Da računaju na naš trud i žrtvu i da ćemo dati sve da pokušamo da pobedimo. Dok ne ispadnemo, ne smemo da odustanemo. Pokazali smo to u prethodnim mečevima, da što su stvari teže, više se takmičimo i više karaktera dajemo, a mi ćemo to pokušati da uradimo u utorak - kazao je Serhio Ljulj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike