Jokić: Znao sam da će Dejvis da pogodi kad je šutnuo u poslednjoj sekundi

21.09.2020

06:14 >> 15:43

0

Autor: Milan Nastić

Srpski košarkaš je svestan da su loše odigrali poslednji napad

Jokić: Znao sam da će Dejvis da pogodi kad je šutnuo u poslednjoj sekundi
Copyright Tanjug/(AP/ Photo/Mark J. Terrill

Sjajna partija Nikole Jokića nije krunisana pobedom, ali Srbin je posle meča istakao da ostaje velika žal i da se takve stvari dešavaju u sportu. On se osvrnuo i na poslednji napad kada su se igrači Denvera bili konfuzni, što je iskoristio Dejvis i uz zvuk sirene postigo koš za vođstvo Lejkersa sa 2:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije.

– Došlo je do nesporazuma, grešaka u komunikaciji, iako nam je trener rekao šta treba da radimo. Dejvis je dobio priliku koju je iskoristio, kad je izbacio loptu znao sam da pogođa. Krenuo sam ka njemu instiktivno, ali nisam uspeo da ga izblokiram – kazao je posle meča jokuć.

Centar Denvera i pored nesrećnog poraza je istakao da su oni odigrali jednu dobru utakmicu, ali da sreća ovaj put nije bila na strani njegove ekipe.

– Nije nam ovo prvi put da ispuštamo pobede. Bilo je takvih situacija i protiv Klipersa, na nama je da što pre ovo zaboravimo i okrenemo narednom okršaju. Što se tiče ovog meča, igrali smo gore-dole. Od početka serije smo autsajderi, moramo da se borimo, to nam je jedina šansa. Ne odustajemo, a to smo pokazali i u prethodnim mečevima.

On se osvrnuo i na često koškanje sa Dvajtom Hauardom, napominjući da je to sve u žaru borbe.

– Odličan igrač, radi dobro svoj posao, dobar je momak. Mi ne igramo samo jedan protiv drugog, već igraju Denver i Lejkersi. Ne razmišljam o rivalu, pokušavam da pobedim utakmicu i svojoj ekipu donesem još jednu radost – zaključio je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike