Meloun blista posle trijumfa: Iz nekog razloga volimo ovaj „mehur“ i još nismo spremni da ga napustimo

23.09.2020

07:44 >> 07:45

0

Autor: Adam Štulić

Svi nam stalno pakuju stvari i ispraćaju nas, ali nismo spremni za odlazak - kaže trener Denvera

Meloun blista posle trijumfa: Iz nekog razloga volimo ovaj „mehur“ i još nismo spremni da ga napustimo
Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Košarkaši Denvera vratili su se u finalnu seriju Zapadne konferencije. Nagetsi su uspeli da se, pre svega psihološki, oporave od šokantnog poraza uz zvuk sirene u drugom meču, savladavši u noći između utorka i srede LA Lejkerse 114:106.

Strateg Denvera Majk Meloun imao je mnogo razloga za zadovoljstvo pošto su njegovi izabranici prepolovili zaostatak u seriji (2:1), a najviše ga je obradovalo to što je Nikola Jokić dobio „pojačanje“ na parketu.

– Sada znam svake večeri šta dobijam od Džamala. Prošle godine smo znali šta možemo da očekujemo od Nikole, ali smo se pitali šta će nam pružiti Džamal. To više nije slučaj. Jokić i Marej su naše dve superzvezde – kazao je Meloun, a s njim se potpuno složio srpski reprezentativni centar.

Denver od sjaja do očaja, ali i do pobede koja život znači

– Džamal je stvoren za velike šuteve. Duboko i iskreno sam verovao u to da je on superstar – rekao je Jokić.

Marej je sa 28 poena, osam skokova i 12 asistencija bio najbolji pojedinac susreta.

– Imali smo i drugu utakmicu, igrali smo je sjajno, ali smo imali nekoliko padova koji su nas koštali. Iskreno, osećamo se kao da bi trebalo da vodimo 2:1 – kazao je Marej.

Harizmatični strateg Denvera istakao je da nijednog trenutka nije sumnjao u to da će se njegova ekipa vratiti u seriju, prisetivši se četvrtfinalnih (Juta) i polufinalnih (LA Lejkers) duela koje su Nagetsi dobili pošto su gubili 3:1.

– Nisam imao dilemu, a razlog je to što smo dobili svih šest eliminacionih utakmica. Svi nam stalno pakuju stvari i ispraćaju nas, ali nismo spremni za odlazak. Iz nekog razloga, volimo ovaj „mehur“ – rekao je Meloun.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike