Jokić: Ovo je naš mentalitet, ne želimo da odustanemo

23.09.2020

11:03

0

Autor: Adam Štulić

Možemo u jednoj utakmici da izgubimo 20-30 razlike, ali ne možemo da odustanemo – rekao je centar Denvera

Jokić: Ovo je naš mentalitet, ne želimo da odustanemo
Copyright Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Denver se vratio u finalnu seriju Zapadne konferencije. Predvođeni Džamalom Marejom i Nikolom Jokićem, Nagetsi su u trećoj utakmici savladali LA Lejkerse 114:106 i tako smanjili prednost “jezerdžija” na 2:1.

– Trener Meloun rekao je da ga je početak serije podsetio na prethodnu sa LA Klipersima, za koju su svi mislili da ćemo je izgubiti. Ali, jednostavno ne želimo da odustanemo, ovo je naš mentalitet. Možemo u jednoj utakmici da izgubimo 20-30 razlike, ali ne možemo da odustanemo – rekao je posle meča Jokić, naglasivši da je za pobedu u seriji neophodno uložiti napor.

Veliki napor su Nagetsi su morali da ulože i kako bi došli do prvog trijumfa protiv Lebrona Džejmsa i drugova. Iako su u završnici treće deonice imali 20 poena viška, košarkaši Denvera su u završnom kvartalu dopustili Lejkersima da ugroze već upisanu pobedu.

– Znamo da je svaka prednost dostižna. Lejkersi su imali dobar nalet u četvrtoj četvrtini. Prestali smo da igramo, očekujući da oni odustanu, što se nije dogodilo. Džamal Marej je na kraju pogodio nekoliko važnih šuteva i zato smo pobedili – kazao je Nikola Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike