Janković: Drugačija glava nego pre

23.09.2020

14:01 >> 19:35

0

Autor: M. Rogač

Krilni centar Partizana spreman za novo dokazivanje u crno-belom dresu

Janković: Drugačija glava nego pre
Copyright MN Press

Druga epizoda Stefana Jankovića u Partizanu počela je pod palicom trenera Vlada Šćepanovića. Krilni centar je među crno-bele stigao 2018. godine iz redova večitog rivala, odigrao je kompletnu sezonu, a onda na početku sledeće otišao na pozajmicu u grčki AEK. Sada je ponovo dobio priliku da se dokaže i na neki način popravi utisak. Prethodnih dana nije trenirao zbog povrede, ali se polako vraća i biće spreman za start sezone naredne srede protiv Huventuda u Evrokupu.

– Izvrnuo sam zglob na pripremnoj utakmici, pa sam deset dana pauzirao i radio terapije. Nije strašna povreda u pitanju, već nekoliko treninga normalno radim.

Posebne pohvale Stefan ima za saigrače i ambijent koji ga je dočekao po povratku u ekipu.

– Bilo je i onda sve super, ali sad sam stvarno prezadovoljan. Svi se gotivimo, imamo dobru hemiju i na terenu i van njega. Nisam bio tu prošle sezone, ali sam sa momcima bio u kontaktu. Zreli smo i fokusirani. I meni je glava drugačija nego pre tri godine… Dolazi to s vremenom.

Neizvesnost zbog virusa korona za Jankovića je negde potisnuta.

– Digao sam ruke od razmišljanja da li će da bude drugi talas ili ne. Moramo da budemo spremni bez obzira na to kako će izgledati sezona. Nije kao pre, kada smo mogli da odigramo pripremne utakmice sa jakim protivnicima, pa da znamo na čemu smo. Biće čudna sezona, ali moramo da se naviknemo – zaključio je Stefan Janković.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: TV Partizan

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike