Crveno-beli u Rusiji: Da ostavimo probleme po strani i da odigramo što bolje protiv Zenita

21.12.2020

18:58 >> 19:01

0

Autor: N. St.

Obradović i Lazić o predstojećoj utakmici

Crveno-beli u Rusiji: Da ostavimo probleme po strani i da odigramo što bolje protiv Zenita
Copyright MN Press

Posle svih dešavanja i pojave korone u timu košarkaši Crvene zvezde su otputovali u Rusiju. U utorak ih od 18.00 časova očekuje meč sa Zenitom.

U ponedeljak, u popodnevnim časovima, su crveno-beli otputovali na gostovanje. Trener crveno-belih Saša Obradović je imao samo reči hvale na račun protivnika.

Pročitajte još:

– Zenit je vrlo iskusna ekipa, svakako formirana da se bori za plasman u TOP 8. Već su pokazali da mogu svakoga da pobede u Evroligi, ključni igrač je Kevin Pengos, ali igra zavisi od mnogo igrača uz odličan balans unutrašnje i spoljne linije. Imaju odlične šutere u Beronu, Holinsu i KC Riversu, dobre skakače i visoke igrače u Tomasu, Gudaitisu. Uz sve što nam se događa i događalo prethodnih dana, verujem da možemo čvrstom i disciplinovanom igrom na obe strane terena da odigramo dobru utakmicu – rekao je Obradović.

Kapiten Banko Lazić veruje da ekipa ima šansu.

– Pokušaćemo ove iznenadne probleme da ostavimo po strani koliko god je to moguće. Nismo trenirali u nedelju, a spremali smo se za utakmicu ABA lige. Do utakmice u Rusiji praktično ćemo imati samo taj jedan lakši trening, a čeka nas ekipa koja je ove sezone pokazala da sa pravom može da se nada visokom plasmanu. Većinu igrača dobro poznajemo, Berona i KC Riversa logično najbolje, ali sve su to igrači koji imaju već dosta evroligaških sezona u nogama i veliki kvalitet. Nema previše velikih reči u najavi ove utakmice, moramo da se „skupimo“ odigramo prema dogovoru i borbeno, i verujem da dobar meč može da nam pruži priliku da se borimo za bodove – zaključio je Lazić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike