Kampaco o Srbinu: Jokićev talenat je brutalan

21.12.2020

19:12

0

Autor: Milan Nastić

Argentinac hvali centra Denvera

Kampaco o Srbinu: Jokićev talenat je brutalan
Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu/

Košarkaš Denvera Fakundo Kampaco izjavio je da mu je velika čast što može da bude deo tima u kojem su Nikola Jokić i Džemal Marej.

– Velika je čast igati sa Jokićem i Marejem, moram da priznam sve je lakše pored njih. Njihov talenat je brutalan – poručio je Argentinac.

Bivši plej Reala osvrnuo se i na to što je odlučio da izabere Denver, napominjući da oni igraju sličnu košarku koja je u Evropi.

– Dopada mi se što forsiraju evropsku košarku i ovde u Denveru ima dosta internacionalaca. Pored nas igrača, tu je i Đordi Fernedez, kao jedan od asistenata, takođe trener Meloun voli evropsku košarku, i mnogo mi je lakše da se u takvoj sredini adaptiram.

Pročitajte još

Kampaco je demantovao da je u NBA došao zbog para, napominjući da želi da se takmiči sa najboljima.

– Želim da igram protiv najboljih i ako je moguće osvojim NBA prsten, ako ne, barem da se plasiram u plej-of. Imao sam priliku da nastupam za svoju zemlju na Olimpijadi i na Svetskim prvenstvima, ali moram biti iskren, nikad nisam igrao protiv Karija. Jedva čekam da se sastanem sa Dončićem, on je nešto posebno, jednom u sto godina se rode takvi igrači – zaključio je Kampaco.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike