U Zvezdi misle na budućnost: Stiglo i 11. pojačanje

24.09.2020

14:27 >> 14:19

0

Autor: M. Rogač

Crveno-beli potisali stipendijski ugovor sa Andrijom Vukovićem

U Zvezdi misle na budućnost: Stiglo i 11. pojačanje
Copyright MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda misli na budućnost, o čemu svedoči i 11. potpisan ugovor sa mladim igračima ovog leta. Novo pojačanje crveno-belih je talentovani Andrija Vuković, koji pokriva pozicije centra i krilnog centra i bio je želja nekoliko evropskih klubova. Rođen je 18. januara 2005. godine, visok je 205 centimetara, prošao je mlađe selekcije KK Budućnost, gde je osvojio dve titule. Branio je boje i KK Junior, gde se takođe dva puta radovao trofejima.

Angažovanjem Vukovića crveno-beli su ostvarili veliku pobedu posle jednogodišnje administrativne borbe. On je potpisao višegodišnji stipendijski ugovor i predstavljaće veliko pojačanje za kadetski i juniorski tim.

– Želim da zahvalim Zvezdi što je imala strpljenja za mene u proteklom periodu i što mi je kad su se pojavile administrativne prepreke za prelazak, omogućila nastavak školovanja i košarkaški razvoj od maja prošle godine – rekao je za klupski sajt Vuković. – Sada kada sam registrovan kao igrač Crvene zvezde, mogu reći da su počele da se ostvaruju dečačke želje. Jedva čekam da počnem na parketu da branim boje voljenog kluba u kom želim da se ostvarim kao igrač. Želim crveno-belima da vratim dobrim igrama za sav trud i brigu koju je rukovodstvo kluba pokazalo prema meni.

Pre Vukovića stipendijske ugovore potpisali su Vudragović, Gagić, Gačić, Mišić, Marjanac, Topić, Spasojević, Radovanović, Vučetić i Bogdanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike