Kapiten Lazić ponovo trenira i nada se povratku za plej-of! Dolazi najvažniji deo i spremamo se za to!

29.03.2023

09:23

0

Autor: A. S.

Crveno-beli jurišaju u finišu sezone

Kapiten Lazić ponovo trenira i nada se povratku za plej-of! Dolazi najvažniji deo i spremamo se za to!
Copyright MN Press

Pred košarkašima Crvene zvezde večeras je meč 31. kola Evrolige, u beogradsku dvoranu Aleksandar Nikolić stiže Valensija, a igraće se od 19 sati. Šanse crveno-belih da se plasiraju u Top 8 su teoretske, ali ih nada ne napušta.

Ni Valensija nije u naletu i sjajnoj formi, što je prilika za domaćina, koji još jednu utakmicu igra bez kapitena, Branka Lazića.

Lazić se nedavno priključio treninzima i polako se vraća u takmičarski ritam.

- S obzirom na opcije, može, a i ne mora da znači. Šalim se, počeo sam da treniram već desetak dana. Svaki dan ubacujem ono što mogu, pojačavam i videćemo, još uvek to nije nivo na kojem treba da budem sa ekipom. Ali, kao što sam rekao, idemo polako, pa videćemo koliko će vremenski to potrajati, ali nadamo se da će to biti što je moguće pre - kazao je Lazić i istakao da nema prekomernog naprezanja:

- Pa iskreno, samo sam tu na ovom delu na terenu. Ništa specijalno u smislu da sam u konkurenciji za utakmicu. Pošteđen sam tog dela priprema.

Zvezdin specijalista za odbranu i najbolje šutere rivala, nada se povratku u formu i na tren pred plej-of serije.

- Kao što ste rekli, imali smo sličnih iskustava prethodnih sezona. Normalno je da se dese oscilacije i pad forme, ali sve što je potrebno za ispunjenje ciljeva, bitno je da bude na nivou na kojem treba da ostane. Ta serija loših rezultata koju smo imali, što se tiče nas, tu nije bilo problema, pogotovo među nama. I duga je sezona, ima još dosta do kraja, dolazi najvažniji deo i spremamo se za to. Nadam se da ću i ja uskoro da se priključim ekipi i da se oporavim, da polako dođem na ono što nas čeka, a to je dobra plej-of serija bez tenzija. Nadam se da će sve proteći u sportskom duhu - istakao je Branko Lazić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike