Embid kritikovao Jokića, pa pobegao, ali... Nikola još jednom pokazao koliko je velik!

28.03.2023

09:39

0

Autor: A. S.

Somborac niže pohvale na račun rivala

Embid kritikovao Jokića, pa pobegao, ali... Nikola još jednom pokazao koliko je velik!
Nikola Jokić i Džoel Embid - Copyright Tanjug/AP Photo/Derik Hamilton

Džoel Embid se noćas nije pojavio na megdan Nikoli Jokiću, a ekipa srpskog centra, Denver Nagets je na kraju savladala Filadelfiju sa 116.111. Ipak, nakon meča, mnogo se više govori o Embidovoj odluci da ne igra u Koloradu, nego o samim dešavanjima na parketu.

Jokić je dominirao i na ovom susretu, stigao je do novog tripl-dabla, a po završetku utakmice, svi su čekali njegov komentar na potez Embida, koji mu je i glavni konkurent u MVP trci.

- Embid daje 35 poena po meču, to dovoljno govori, falio im je Harden, a uvek ide lopta Džoelu. Mislim da im je bilo jako teško da igraju, ali su igrali dobro do treće četvrtine, pa imali dobar period u četvrtoj... - kazao je Nikola Jokić i potom se osvrnuo na komentare zašto je Kamerunac preskočio gostovanje u Koloradu:

- Nisam baš razmišljao o tome da li će igrati ili ne, to ne menja moj pristup. Mislim da je sjajan igrač, da će biti zapamćen kao jedan od najdominantijih ikada u NBA ligi. Čovek je zver, može da odluči meč na toliko načina... Sve može.

Nije želeo Jokić da se upusti u bilo kakve kritike i peckanja, iako ih je nedavno bilo sa druge strane.

Kritikovao je svoju ekipu i pad početkom poslednje deonice i to nazvao "katastrofom koja ne sme da se dogodi", ali nije detaljisao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike