Dalas opasno provocira Denver i Jokića: Poslednji potez tima iz Teksasa obećava rat

06.02.2023

07:29

0

Autor: D. P.

Tim iz Teksasa doveo igrača sa kojim je Jokić na ratnoj nozi od čuvenog meča Denver - Majami odigranog 8. novembra 2021. godine

Dalas opasno provocira Denver i Jokića: Poslednji potez tima iz Teksasa obećava rat
profimedia-0642276404 - Copyright Profimedia

Dalas pokazuje da se ozbiljno sprema za proleće i plej-of na Zapadu, jer su uz Kajrija Irvinga doveli i Markifa Morisa.

Dok se za prvog igrača može reći da je neophodan i da bi ga svaki tim poželeo u svojoj petorci, za Morisovo dovođenje stvarno ne postoji nijedan dovoljno dobar košarkaški izgovor, osim da s njim na parketu mogu samo nevolje da se dogode.

Ipak, Moris koji je postao poznat posle sukoba sa Nikolom Jokićem na meču Denvera i Majamija 8. novembra 2021. godine, došao je u Mevse u paketu sa Irvingom iz Bruklina, dok su na drugu stranu otišli Spenser Dinvidi, Dorijan Fini-Smit, jedan pik 1. runde i nekoliko pikova 2. runde na sledećem draftu.

Ugovor sa Markifom je na jednu sezonu. Njegov ovodogodšnji prosek je 3,6 poena i 2,5 skokova.

Ali ne treba sumnjati da će, kada to bude najpotrebnije, Markif biti spreman na sve, pa i na provokacije. On je u čuvenom sukobu sa Jokićem izvukao deblji kraj, jer je zbog povrede koju mu je naneo Srbin odustvovao sa terena par meseci, odnosno 44 utakmice. Zbog njihovog incidenta u priču su se odmah umešala i braća sa obe strane.

Prvo je Jokiću zapretio Markifov brat blizanac Markus, da bi se onda na društvenim mrežama oglasili Strahinja i Nemanja, braća zvezde Denvera, koji su "predložili" da ostane na onome što se dogodilo na parketu da Morisi ne bi osetili njihov bes.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike