Kari morao da leti napolje treći put u karijeri! Isključenje koje pokazuje da ništa nije dobro u šampionskom timu (VIDEO)

26.01.2023

07:43

0

Autor: D. P.

Najbolji igrač Golden Stejta morao ranije u svlačionicu

Kari morao da leti napolje treći put u karijeri! Isključenje koje pokazuje da ništa nije dobro u šampionskom timu (VIDEO)
Copyright Tanjug/AP

Stef Kari nije igrao uzbudljivu završnicu meča protiv Memfisa jer je na 70 sekundi pre kraja morao da ode u svlačionicu "na hlađenje".

Sudije su procenile da je previše nervoze bilo u njegovom izbacivanju gumene zaštite za zube, a sve zbog toga što mu njegov saigrač Džordan Pul nije dodao loptu kod rezultata 116:114 za "ratnike". 

Kari je bacio svoju gumu iz usta nakon Pulovog promašaja, a sudije su zaustavile igre kako bi dosudile tehničku grešku na 1:18 do kraja utakmice. 

 

 

 

 

Pul je kasnije postao heroj, ubacivši polaganje na sekundu pre kraja za pobedu 122:120. Pre nego što je izbačen, Kari je ubacio 34 poena u igri.

Tanjug/AP
Stef Kari

 

To je bila njegovo treće isključenje u karijeri, a Pulu drugi incident koji otkriva da atmosfera u šampionskom timu nije dobra, niti se popravila nakon njegovog brutalnog premlaćivanja od strane Drejmonda Grina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike