Teodosićev povratak u velikom stilu

04.10.2020

21:53 >> 22:42

0

Autor: Adam Štulić

Srpski plejmejker protiv Breše pokazao da je povreda prošlost

Teodosićev povratak u velikom stilu
Copyright MN Press

Srpski plejmejker Miloš Teodosić vratio se u velikom stilu na parket, pokazavši da je povreda, zbog koje je odsustvovao nekoliko nedelja s terena, samo ružna prošlost. Da sve po kapitena “orlova” bude još bolje, pobrinuli su se njegovi saigrači, koji su u superuzbudljivoj završnici došli do pobede na gostovanju protiv Breše – 81:80 (23:24, 24:24, 12:12, 22:20).

Samo letimičnim pogledom na rezultate po červrtinama možete da steknete utisak kakva je bila utakmica u Breši, koja je pred poslednjih 90 sekundi meča imala pet poena viška. Ipak, do poslednjeg zvuka sirene domaći nisu uspeli da postignu nijedan poen, što su gosti znalači kaznili, zabeleživši drugi trijumf u nacionalnom šampionatu.

Teodosić je na povratničkom meču postigao 19 poena uz sedam asistencija, a odličnu podršku imao je u Vinsu Hanteru, koji j susret završio sa 14 poena. Nekadašnji reprepzentativac Srbije Stefan Marković je za 24 minuta na parketu ubacio sedam poena, dok je kod domaćina najraspoloženiji za igru bio Keni Čeri sa 24 poena. Srpski centar Dušan Ristić ubacio je dva poena za 13 minuta u igri.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike