Mijović: Pobedili smo veliki Partizan

10.10.2020

22:09 >> 22:21

0

Autor: M. R.

Trener Budućnosti ponosan na igrače koji su pokazali neverovatan karakter

Mijović: Pobedili smo veliki Partizan
Copyright MN Press

Posle 50 minuta igre, borbe, nadmudrivanja, neizvesnosti – jedan trener je morao da prihvati poraz, a drugi da slavi pobedu. Srećniji je sa terena posle derbija Partizan – Budućnost izašao stručnjak koji vodi crnogorski tim – Petar Mijović. Razlog je pobednička trojka Danila Nikolića uz zvuk sirene.

– Nismo imali previše vremena za pripremu ove utakmice zbog putovanja u Pariz, ali znali smo da se spremamo za ekipu koja je tri četvrtine u Badaloni igrala sjajnu košarku. Tima koji je u drugom poluvremenu protiv Venecije pokazao sav kvalitet i potencijal s kojim raspolaže. Znali smo da moramo da budemo skoro pa perfektni da bismo dobili utakmicu – pojasnio je posle meča trener Budućnosti Petar Mijović.

Šćepanović: Neću odustati!

Njegov tim nije igrao savršeno, ali je cilj ostvario.

– Daleko je ovo od nekog našeg najbojeg izdanja. Bilo je trenutaka kada smo imali kontrrolu igre u oba pravca, ali je dolazilo i do neverovatnih blokada kao kad je Partizan napravio seriju 16:0. Moj tim pokazuje da, sem talenta i kvaliteta, ima izuzetzan katrakteer i zaista sam ponosan što smo pobedili velikog rivala, veliki Partizan na njihovom terenu. Sigurno da bilo kakvo samozadovoljstvo i produženi eho uživanja u ovoj pobedi ne bi bili dobri za nas. Već se od ponedeljka se spremamo za Unikahu, narednog protivnika u Evrokupu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike