Zaražen i besan: Miljenik navijača Zvezde nikada nije bio ovako ljut

14.10.2020

11:19 >> 14:38

0

Autor: D. B.

Košarkaš oštar posle vesti koje je dobio iz Barselone

Zaražen i besan: Miljenik navijača Zvezde nikada nije bio ovako ljut
Copyright MN Press

Evroliga je  zvanično odlučila da registruje službenim rezultatom 20:0 mečeve koje je Zenit trebalo da odigra protiv Baskonije i Valensije, zbog toga što ruski tim nije imao doboljno igrača (najamnje osam).

Kreće “frka”: Zenit nije otputovao u Španiju

Igrači i članovi stručnog štaba tima iz Sankt Peterburga, među kojima je i momak koji je tokom protekle dve sezone bio član Crvene zvezde, Bili Beron, bili su pozitvni na testovima na kovid 19 i nije bilo mogućnosti da zaigraju na utakmicama 3. i 4. kola.

Ovakvu odluku posebno je loše prihvatio upravo Beron koji je postom na twitteru jasno dao do znanja čelnicima Evrolige šta misli.

– Službeni rezultat?!?! Znali smo kada smo potpisivali ugovore da ćemo da rizikujemo zdravlje i da ćemo biti odvojeni od porodica. Ali, ovo! Evroliga gubi sav savoj kredibiliet u ovoj sezoni posle ovakve odluke – napisao je Beron.

Dok su košarkaši Zenita bili zdravi, tokom prva dva kola ostvarili su dve pobede. Sada, kada se bude spustila zavesa na četvrto imaće 2-2. A da nisu imali priliku ni da pokušaju da nastave seriju trijumfa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike