Bivši centar Partizana krenuo na zakucavanje, posle strahovitog pada zanemela dvorana i igrači Đirone i Real Madrida (VIDEO)

29.09.2022

08:49

0

Autor: 24sedam

Košarkaški horor u ACB ligi sa Srbinom u glavnoj ulozi

Bivši centar Partizana krenuo na zakucavanje, posle strahovitog pada zanemela dvorana i igrači Đirone i Real Madrida (VIDEO)
miletic5 - Copyright Profimedia/Printscreen/YouTube

Doskorašnji centar Partizana Dušan Miletić igra u fenomenalnoj formi za špansku Đironu, tako da mu iskusni trener Aíto Garsijaa Reneses daje veliki prostor u tandemu sa iskusnim Markom Gasolom.

Miletić je imao i zapaženu rolu protiv Real Madrida. Đirona se odlično držala u prva tri kvartala, ali je kasnije posustala, jer jednostavno nije mogla da pronađe rešenje za "trojke" gostujućeg tima (18/33).

Miletić je odigrao 25 minuta i za to vrme postigao je 13 poena, uz pet skokova i indeks korisnosti 17.

Pogledajte Miletićev pad od 1:25

Srpski centar bio je akter i najdramatičnijeg trenutka utakmice kada je u 25. minutu krenuo na zakucavanje, a zbog nesmotrnosti Francuza Jabuselea iz Reala umalo nije doživeo tešku povredu.

Prizor je zaledio srca svih u dvorani, budući da je Miletić posle zakucavanja i vazdušnog duela sa protivnikom pao direktno na rame i bok. Srećom, glava nije otišla previše unazad tako da nije došlo do udarca o podlogu koji bi neminovno doveo Srbina u ogromne probleme.

Sve se, međutim, završilo čak i bez ozbiljnije intervencije lekara sa klupe, a ni Jabusele nije dobio prekršaj za ovaj očigledan faul.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike