Jokić došao na bejzbol! Kamere snimile Srbina i ortake koji su ga doveli na utakmicu San Dijega i Dodžersa (VIDEO)

28.09.2022

07:34

0

Autor: 24sedam

Neko je morao da ga nauči pravila

Jokić došao na bejzbol! Kamere snimile Srbina i ortake koji su ga doveli na utakmicu San Dijega i Dodžersa (VIDEO)
jokic - Copyright Printscreen/Twitter

Ekipa Denvera priprema se za novu sezonu u sunčanoj Kaliforniji, a u pauzama između treninga pronađe se vreme i za malo uživanja u drugim sportovima.

Koliko jednom Srbinu može biti zanimljiv bejzbol, veliko je pitanje i na njega bi mogao da odgovori sam Nikola Jokić, koji je pristao da društvu Deandrea Džordana, Iša Smita i Džefa Grifina gleda utakmicu San Dijega Padresa i Los Anđeles Dožersa.

Kamere su sve zabeležile, samo što se Nikolino lice nije najbolje videlo da bi se na osnovu njega mogla dati procena o zanimljivosti sporta, čija pravila možda i nije savladao.
 

Inače, Nagetsi su se konačno kompletirali, pa se u timu i kod navijača raspoloženje promenilo. Kod nekih je ono euforično do te mere da se očekuje dolazak titule u Kolorado, dok se kod trenera Majkla Melouna ono umereno poboljšalo.

- Nikola i ja imamo odnos u kome možemo otvoreno i iskreno da razgovaramo jedno sa drugim i ja mogu da ga osporim o svemu što može da bude sporno. Ono što ja mislim, osim što je bolji defanzivac i poboljšao je svoj šut za tri poena, on nastavlja da pronalazi način da se oseća prijatno dok govori. Svi čekaju da on nešto kaže. A kada to uradi, to ima dubok uticaj... Ne želim da radi moj posao. Ali želim da naši igrači preuzmu više odgovornosti. To je njihov tim. I mislim da je Nikola spreman da ga preuzme - rekao je Meloun.

Jokićev odgovor na komentar trenera da bi morao glasnije da priča ono što misli kako bi tim napredovao, drugi dan se prepričava na društvenim mrežama:

- Mislim da mi treba malo vremena da se vratim na engleski. A onda možda mogu još malo da budem glasniji.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike