Kapitenka Marininih lavica pokazala kako se bori za Srbiju! Sa velikim podlivom ispod oka dominirala na meču sa Francuskinjama (VIDEO)

27.09.2022

16:34

0

Tina nije želele da ostavi saigračice

Kapitenka Marininih lavica pokazala kako se bori za Srbiju! Sa velikim podlivom ispod oka dominirala na meču sa Francuskinjama (VIDEO)
Tina Krajišnik - Copyright Tanjug/AP Photo/Mark Baker

Košarkašice Srbije pobedom nad Francuskom rezultatom 68:62, u poslednjem kolu grupne faze Svetskog prevnstva, potvrdile su prolaz u četvrtfinale, a odlukom žreba, naredni rival biće im Sjedinjene Američke Države. Taj susret na programu je u noći između srede i četvrtka.

Ali, ono po čemu će meč sa Francuskinjama ostati upamćen, pored velike pobede, sigurno su i modrice i podlivi kapitenke Tine Krajišnik.

 

Naime, Krajišnik je na megdan Francuskoj izašla sa maskom na licu, koju je u jednom trenutku morala da skine, pa su svi mogli da primete tragove sa meča iz prethodnog kola protiv ekipe Malija.

 

 

Kapitenka je na tom susretu "zaradila" povredu nosa, ali nije želela da ostavi svoje saigračice na cedilu, pa je i povređena odigrala perfektno i upisala dabl-dabl sa 12 poena i 13 skokova. Bilo je od starta jasno da je meč sa Francuskom veoma važan, pa su igračice selektorke Marine Maljković tako i postupile.

- Bolje sam nego što izgledam. Vidite po mom licu, juče sam nažalost zadobila udarac u poslednjim sekundama meča. Nije me to poremetilo da danas provedem neko vreme na terenu i da pomognem ekipi da dođe do značajne pobede. Kao kapiten ove ekipe, mnogo sam srećna i ponosna na ove devojke. Zaista je zadovoljstvo igrati sa njima. To je budućnost naše košarke, definitivno - sa osmehom je istakla Tina.

Meč sa drim tim ekipom u četvrtfinalu, na programu je u noći između srede i četvrtka od 04.00 časa po srednjeevropskom vremenu.
Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike