Veličković: Pobeda u Turskoj nam je preko potrebna

18.10.2020

17:52 >> 18:01

0

Autor: M. R.

Kapiten Partizana posle trijumfa protiv FMP, a pred duel sa Bahčešehirom

Veličković: Pobeda u Turskoj nam je preko potrebna
Copyright MN Press

Partizan je uspeo da se izbori sa velikim pritiskom i dobije meč u Železniku protiv FMP – 103:90. Bio je to prvi trijumf u ABA ligi, posle dva poraza na domaćem terenu od Borca i Budućnosti.

Znali su crno-beli da bi ih još jedan izgubljen meč skupo koštao, pa su naštreni stigli na teren gde su u prošlosti imali mnogo problema. Tim je kapitenski poveo Novica Veličković, od koga se ništa drugačija reakcija nije ni očekivala…

– Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, u Železniku nam nikad nije bilo lagano da dobijemo – rekao je Veličković. – Imali smo nekoliko momenata kada smo gubili kontrolu, ali uspeli smo da dođemo i do 20 poena prednosti, što je za pohvalu. Nije bio lagan period koji je iza nas, pa je ovo veoma bitna pobeda za samopouzdanje.

Partizan je pred veoma važne utakmice ostao zbog povreda bez Vilijama Mozlija i Ognjena Jaramaza. Centar je povredio zglob na utakmici protiv Uniksa, a reprezentativni bek je slomio prst na meču sa FMP.

Sledeći ispit je okršaj sa turskim Bahčešehirom, koji u Evropi još ne zna za trijumf (0-3). Meč se igra u Turskoj u utorak od 18.00. Posle tri kola crno-beli imaju skor od jedne pobede protiv Venecije i dva poraza od Huventuda i Uniksa.

– Sigurno da idemo na pobedu, jer nam je preko potrebna, da bismo ušli u pobednički niz – zaključio je Veličković.

Novica je simbol odanosti

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike