Frka na presu Grčke, ljuti na sudije, uleteli u raspravu: Ovo nikad nisam video, javite mi kad nađete

25.08.2022

21:58

0

Autor: 24sedam

Tajler Dorsi u čudu, selektor ga podržava

Frka na presu Grčke, ljuti na sudije, uleteli u raspravu: Ovo nikad nisam video, javite mi kad nađete
SRB_vs_GRE_119 - Copyright MN Press

Posle velike pobede nad Grčkom košarkaši Srbije su prirodno bili veoma zadovoljni, a sasvim suprotno raspoloženje vladalo je u redovima rivala.

Razumljivo, nije lako izgubiti utakmicu na produžetke, posebno kada se zna važnost samog meča. Upravo to je potencirao Američki Grk Tajler Dorsi nakon meča.

- Borili smo se jako. Bitka velika, moja prva zvanična utakmica, sjajna atmosfera, ponosan sam na sve, dali smo sve od sebe. Probali smo u produžetku, probaćemo da se popravimo. Dali su nam mnogo koševa iz kontranapada. Nastavićemo, bićemo bolji, probaćemo da pobedimo u nedelju - rekao je Dorsi i krenuo da ustaje.

Onda se vratio i dodao:

- Još jedna stvar, kod nas je Janis šutirao slobodna bacanja 10/14, a niko drugi nije šutnuo nijedno! To zaista otvara oči, mislim da treba da se pregleda utakmica Ne znam šta se dešavalo, ali Janis ne može da bude jedini igrač koji šutira bacanja.

Tada je krenuo da ponovo odlazi, ali su ga novinari zadržali, na šta je selektor Dimitris Itudis prokomentarisao: "A sada ima pitanja". 

I bilo je - šta to znači? Itudis je ponovo dobacio "To su činjenice, pogledajte sami". Ipak, Dorsi je odgovorio:

- To je na sudijama da procene, mi ne odlučujemo, ja sam samo iznenađen time, samo to kažem, to se ne viđa često. 

Na dodatno pitanje da li je to bio jedan od uzroka poraza, Itudis se ubacio sa: "A zašto provocirate? Ne morate da provocirate", da bi Dorsi rekao:

- Ne kažem da je to bio jedan od uzroka poraza, samo da je to činjenica i to je retko. Ne znam nijednu utakmicu gde se to dešavalo. Ako nađete neku takvu utakmicu, javite mi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike