Novi zaraženi u Evroligi i Evrokupu: Korona ponovo u Partizanovoj grupi

24.10.2020

15:35

0

Autor: Adam Štulić

Virus Kovid-19 pravi probleme najkvalitetnijim klupskim takmičenjima u Evropi

Novi zaraženi u Evroligi i Evrokupu: Korona ponovo u Partizanovoj grupi
Copyright MN Press

Virus korona pravi velike probleme u svim sportovima širom Evrope, a čini se da najviše muka zadaje najkvalitetnijim klupskim košarkaškim takmičenjma na Starom kontinentu.

Nekoliko utakmica Evrolige i Evrokupa već su otkazane usled velikog broja zaraženih košarkaša u pojedinim timovima, a nove pozitivne nalaze u subotu su prijavili milanska Olimpija i Uniks iz Kazanja.

– Posle odrađenih testova, pojavio se pozitivan nalaz u ekipi Olimpije. Zaraženi je asimptomatski, odmah je izolovan i poštovaće pravila utvrđena zdravstvenim protokolom. Ostatak ekipe je odmah ponovio testiranja, svi su bili negativni, pa tim nastavlja sa uobičajenim aktivnostima uoči nedeljne utakmice sa Fortitudom u Bolonji – objavio je milanski evroligaš.

U Megi jedan pozitivan: Šta će biti sa mečom protiv Zvezde?

Posle francuskog Burža, koji je odložio već pet utakmica (tri u nacionalnom šampionatu, dve u Evrokupu), Uniks je drugi tim iz grupe u kojoj se takmiči Partizan, koji je prijavio prisustvo virusa korona u ekipi.

Ruski tim je objavio da je član prve ekipe u subotu bio pozitivan na testu, uz dodatak da klub nastavlja sa pripremama za nastupajuće mečeve, u nedelju protiv Jeniseja i u sredu s Huventudom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike