Grobari, ovo će vas oboriti s nogu! Momci iz kraja napravili repliku ONE Kecmanove trojke uz legendarni komentar Edina i Koleta! (VIDEO)

01.07.2022

05:02

0

Autor: 24sedam

Ovaj snimak sigurno će vam izmamiti osmeh

Grobari, ovo će vas oboriti s nogu! Momci iz kraja napravili repliku ONE Kecmanove trojke uz legendarni komentar Edina i Koleta! (VIDEO)
20100425mmKecman10 - Copyright MN Press

Kada navijača Partizana pitate koji mu je najdraži koš crno-belih u 21. veku u 99.9% slučajeva odgovoriće vam sa: „Ona Kecmanova trojka.“

Bilo je u poslednje dve decenije nekoliko majstorija koje su donosile velike i važne pobede „valjku“ u poslednjim sekundama, ali verovatno nijedan od njih po važnosti ne može da svrsta uz koš koji je Partizanu doneo šampionski prsten Jadranske lige pobedom u finalu regionalnog takmičenja protiv Cibone u Zagrebu.

Malo toga je ostalo nedorečeno i snimljeno o tih famoznih 0.6 sekudi, koje je na svoj način odlučilo da ovekoveči i nekoliko momaka iz kraja.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak u kojem drugari na lokalnom terenu za basket prave rekapitulaciju poslednjih sekundi, dok u pozadini ide sada već legendarni komentar tandema sa Arena sport Edina Avdića i Nenada Kostića.

Sve počinje sa dva promašena bacanja Lorensa Robetsa, preko trojke Bogdanovića i čuvenog „Vreme nije isteklo“, posle kojeg sledi „Keeecmaaaan… Ide trojka!!!!!“

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike