Anđušić bez sentimentalnosti protiv bivšeg kluba: Bilo bi još posebnije s punim tribinama

28.10.2020

21:48 >> 22:07

0

Autor: Adam Štulić

Srpski bek zadovoljan posle trijumfa Burža protiv Partizana

Anđušić bez sentimentalnosti protiv bivšeg kluba: Bilo bi još posebnije s punim tribinama
Copyright MN Press

Nemoćno su košarkaši Partizana gledali kako Danilo Anđušić i Pjer Pelos vode Burž do pobede u novobeogradskoj Hali sportova “Ranko Žeravica” – 89:76. Gosti su od početka do kraja bili apsolutni gospodari dešavanja na parketu, a kad god bi crno-beli pripretili Buržu srpski bek je “dalekometnom paljbom” odbijao nalete nekadašnjeg kluba.

Anđušić je meč završio sa 23 poena, i uz francuskog centra (28 p), bio je najzaslužniji za to što je Burž upisao trijumf u prvom meču posle pet duela koje su morali da otkažu zbog velikog broja zaraženih košarkaša virusom korona.

Pelos i Anđušić srušili Partizan: Crno-beli bez šanse protiv Burža

– Osećam se sjajno. Čečstitam saigračima, posle dve nedelje bez treninga došli smo u Beograd i ušli dobro u meč. Imali smo sjajnu energiju, pokazali smo karakter i drago mi je što smo upisali veoma važnu pobedu u borbi za drugu rundu – rekao je posle meča Anđušić, koji nije imao sentimentalnosti prema klubu čiji je dres nosio u dva navrata.

– Uvek je specijalno u igrati svom rodnom gradu. Osećao sam se sjajno, jedini loše je što nije bilo publike na tribinama, za mene bi to bilo još posebnije – istakao je Danilo Anđušić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike