Pomoćni trener Burža: Uradili smo šta smo hteli

28.10.2020

22:20

0

Autor: Adam Štulić

Pomoćni trener Burža: Uradili smo šta smo hteli
Copyright MN Press

Košarkaši Burža trijumfalno su se vratili takmičarskim obavezama. Posle više od 20 dana pauze i pet otkazanih utakmica usled velikog broja zaraženih članova tima virusom korona, košarkaši francuskog kluba su u Hali sportova “Ranko Žeravica” savladali Partizan 89:76 i vratili crno-bele nekoliko koraka unazad u momentu kada je delovalo da ekipa Vlade Šćepanovića izlazi iz rezultatske i igračke krize u kojoj je bila od početka sezone.

Anđušić bez sentimentalnosti protiv bivšeg kluba: Bilo bi još posebnije s punim tribinama

Burž je u Beogradu s klupe predvodio pomoćni trener Slobodan Savović, s obzirom da je prvi strateg kluba ostao u Francuskoj zbog pozitivnog testa na virus korona.

Šćepanović: Održali su nam čas ljubavi prema klubu

– Veoma smo srećni zbog pobede. Bili smo zabrinuti prošle dve nedelje zbog zdravlja. Imali smo zaraženih osam igrača i dva trenera, morali smo da izađemo iz sale, nismo mogli da treniramo. Došli smo u Beograd, juče smo odradili prvi trening, napravili smo plan igre da uvedemo Partizan u naš ritam. Crno-beli su odličan tim, s odličnim igračima, ali uradili smo šta smo hteli, naterali smo Partizan da radi stvari koje nije navikao – rekao je posle meča Savović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike