Kalinić za 24sedam otkrio pozadinu sukoba sa Zagorcem! Samo sam hteo da vratim za Trifunovićev gest (VIDEO)

06.06.2022

21:51

0

Autor: Milan Nastić

Meč za tron u AdmiralBet ABA ligi bio je veoma napet, obilovao incidentima, a bilo je i prekida

Kalinić za 24sedam otkrio pozadinu sukoba sa Zagorcem! Samo sam hteo da vratim za Trifunovićev gest (VIDEO)
KK Crvena zvezda - KK Partizan - Copyright MN Press

Završena je i peta, odlučujuća utakmica finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige. U duelu Crvene zvezde i Partizana, u dvorani "Aleksandar Nikolić" koji je obilovao incidentima i koji je i prekidan uspešniji je bio tim Dejana Radonjića koji je i odbranio titulu u regionalnom takmičenju.

Podsetimo, serija je posle 80:77 rešena rezultatom 3:2, a oba tima su koristila prednost domaćeg terena.

Posle meča sa novinarima je razgovarao i Nikola Kalinić.

- Šta da kažem, svi ste videli. Kakva utakmica, kakva serija... Bilo je mučno, i nama da igramo i ljudima da gledaju. Nije bilo korektno, ni sa jedne ni sa druge strane. Ubacivanje stvari na teren, i posle upozorenja... Ne znam dokle više, ali smo uspeli da pobedimo. Pokazali smo da želimo više. Izašli smo sa samo jednom mišlju. Da želimo taj trofej više. Borili smo se kao lavovi protiv svih problema na terenu i van njega. Čestitam svim momcima, strašan podvig - kazao je Kalinić za TV Arena sport, a zatim otkrio šta se dešavalo tokom prekida u svlačionici.

- Pokušali smo da se oporavimo što je brže moguće. Da povratimo energiju, bilo je i glasanje da li da izlazimo na teren ili da čekamo sutra. Želeli smo večeras da pokažemo da smo bolji, sa navijačima, bez navijača, sa sudijama, bez sudija... Mislim da smo to i pokazali - dodao je Kalinić koji je ubacio 11 poena.

Na kraju je pričao i o sukobu sa Radetom Zagorcem, po okončanju meča. Napravio je "paralelu" sa "slučajem Uroša Trifunovića".

- Ja se izvinjavam Trifunoviću. Stvarno se izvinjavam, samo se hteo da vratim, kao što je i on nesportski gestikulirao na 30 razlike. Ali mislim da je ova pobeda najbitnija - kazao je Kalinić nešto kasnije za 24sedam.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike