Navijač vređao Nurkićevu pokojnu mamu i baku!? Skandalozni epilog - košarkaš mora na sud! (VIDEO)

01.05.2022

06:43

0

Nešto ranije kažnjen je i novčano

Navijač vređao Nurkićevu pokojnu mamu i baku!? Skandalozni epilog - košarkaš mora na sud! (VIDEO)
profimedia-0664789613 - Copyright Profimedia

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić optužen je za nanošenje duševnog bola jednom navijaču, te ga narednih dana očekuje suđenje.

Nurkić je na utakmici, ranije ove sezone, bio isprovociran, te se upustio u raspravu sa navijačem, a zatim je njegov telefon bacio na tribine.

Reč je o navijaču Indijana Pejsersa,Stivenu Gaskeu, koji je na utakmici u Indijanapolisu, igranoj u martu, isprovocirao tada povređenog Nurkića. Košarkašu je tada NBA liga izrekla novčanu kaznu zbog interakcije.

Kako prenose američki mediji, novinar Kris Hejns je naveo da je navijač tokom meča uputio  pogrdne komentare na račun Jurkićeve majke i pokojne bake koje su preminule od koronavirusa.

Ali, takođe, u tužbi se navodi:

- Geske nijednog trenutka nije vređao, komentarisao, niti pomenuo Nurkićevu majku ili baku. Geske, niti bilo ko u njegovoj stranci, nikada nije koristio psovke ili bilo koji drugi pogrdni jezik. Geske nije uradio ili rekao ništa neprikladno tokom ili posle utakmice. U tužbi se navodi da su svedoci opisali Geskeove reči tokom utakmice kao „'G-ocenjeni', 'lagani' i 'šaljivi'.

Geske je takođe naveo da je od tada dobio „više uznemiravajućih poruka, uključujući pretnje smrću“.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike