Strašno! Upucana mlada nada američke košarke, sasuli 10 metaka u nju dok je odlazila sa žurke

19.04.2022

12:38

0

Porodica očajna, skupljaju novac za operacije

Strašno! Upucana mlada nada američke košarke, sasuli 10 metaka u nju dok je odlazila sa žurke
profimedia-0683443350 - Copyright Profimedia

Opet tragične vesti stižu iz SAD, specifične za tu zemlju, koje često šokiraju ostatak sveta. Tamošnja mlada košarkaška nada, 18-godišnja Alija Gejls upucana je sa čak 10 metaka na jednoj žurci u Las Vegasu.

Kako javljaju američki mediji, ona je dva puta hitno operisana i očekuje se da će da preživi. Do pucnjave je došlo posle svađe na žurki. Ukupno je povređeno četvoro ljudi. Svi su hospitalizovani i svi su van životne opasnosti.

Sve se to desilo proteklog vikenda, što je potvrdio njen otac, koji je pokrenuo kampanju na sajtu GoFundMe da bi sakupio novac za lečenje, što je još jedna rak-rana američkog društva.

- Alija je u subotu pogođena 10 puta dok je izlazila sa žurke. Hitno je prebačena u bolnicu, pošto je pogođena 10 puta. Već je imala ozbiljne operacije, a biće ih još – rekao je njen otac Dvajt.

Potom je dodao:

- Znam da će me neki krivite za ovo. Preuzimam punu odgovornost, ali vas molim da se molite za moju devojčicu. Svima koji je podrže ću prenositi najnovije vesti, ali ona je okej, biće dobro kao i uvek. Pravi je ratnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3🥷🏾🖤 (@ag3ree)

Alija Gejls je karijeru trebalo da nastavi na Univerzitetu južne Kalifornije, a videćemo da li će posle svega moći da igra košarku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike