Obradović objasnio zašto nisu igrali Smajli, Kuruc i Tristan! Razlozi su različiti!

15.04.2022

19:15

0

Autor: 24sedam

Crno-beli već u sredu igraju protiv Burse u osmini-finala Evrokupa

Obradović objasnio zašto nisu igrali Smajli, Kuruc i Tristan! Razlozi su različiti!
PARTIZAN_vs_CIBONA_128 - Copyright MN Press

Partizan je uspešno odradio posao protiv Cibone, slavio sa 98:77 i na taj način najavio plej-of i one najvažnije borbe.

Već u sredu crno-bele očekuje susret protiv Burse u okviru Evrokupa. Trener Željko Obradović istakao je zadovoljstvo trijumfom nad Vukovima.

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv tima koji je nanizao veoma veliki broj pobeda i igra veoma dobra. Mlada, talentovana ekipa, trener izvanredno radi, vidi se da imaju 26 asistencija. To govori o tome kako treniraju i igraju momci. Veoma ozbiljnu utakmicu smo odigrali, drago mi je što sam mogao da rasporedim vreme. Čeka nas utakmica u Evrokupu, prva utakmica na ispadanje, veoma specifična. Nastavićemo da se spremamo za to što je ispred nas. Hvala svima koji su došli da nas bodre

Sledi najvažniji deo sezone...

- Moramo da verujemo u sopstvene mogućnosti. Priprema pred ovu utakmicu je bila specifična, nadam se da će svi biti u stanju da treniraju. Igrači su apsolutno svesni šta je ispred nas. Samopouzdanje je važno. Ovo je najlepše vreme u sezoni, vreme plej-ofa. Za ovo se igra cele sezone, da se igraju te utakmice. Igrači su toga svesni. Moramo da verujemo u sebe

Potom je Obradović objasnio zbog čega su pojedini igrači izostali i ko ima problema sa povredama.

- Smailagić ima probleme, neke bolove, nismo hteli ništa da forsiramo. Tristan Vukčević nije igrao zato što nije bio u timu (nije licenciran u vreme 17. kola iz kog je ova utakmica) u vreme kada je trebalo da se igra ova utakmica sa Cibonom. Žalim zbog toga, ali to je tako. Mur je osetio probleme sa leđima na poluvremenu, nadamo se da će to biti u redu. Kuruc je bio bolestan. On je deo ovog tima, tu je uz nas, trenira i on.

Trener gostiju Gašper Okorn bio je kratak, ali jasan.

- Čestitke Partizanu. Desilo se ono što smo pričali, nismo izdržali agresivnu odbranu Partizana, počele su izgubljene lopte, ušli smo premekano. Nismo pravili male faulove, to je za mene katastrofa. Dođeš u Beograd i napraviš šest faulova u prvom poluvremenu. To nije način na koji možeš da igraš - rekao je Okorn.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike