FMP u borbi za jadranski tron, Stefanović ponosan: Nećemo se na ovome zaustaviti!

02.04.2022

20:05

0

Autor: 24sedam

“Panteri” tri kola pre kraja ligaškog dela sezone u doigravanju

FMP u borbi za jadranski tron, Stefanović ponosan: Nećemo se na ovome zaustaviti!
20211001ivFmpIgokea11 - Copyright MN Press

FMP je u plej-ofu AdmiralBet ABA lige. Tri meča pre kraja ligaškog dela sezone, “panteri” su overili mesto u doigravanju regionalnog takmičenja pobedom u produžetku protiv Splita – 90:85.

- Čestitam ekipi Splita na dobroj utakmici s obzirom da su oni u ritmu koji nije human i mislim da izvlače iz toga maksimum, a to sam rekao i treneru danas. Naterali su nas da budemo do kraja maksimalno koncentrisani da bismo pobedili. Moram da čestitam i mojim momcima, nama je prognozirana borba za opstanak, od nekih čak i ispadanje, a mi smo u plejofu tri utakmice do kraja – kazao je posle meča mladi strateg tima iz Železnika Nenad Stefanović.

Perspektivni strateg je čestitao svima u klubu na ostvarenom rezultatu.

- Danas smo po ko zna koji put pokazali da nismo grupa pojedinaca, već tim. Prošli put je bio Simović, koji je iskočio da kažem iz redovnog šablona. Danas smo imali mlade momke kao što su Stepanović i Vujičić koji su dali ozbiljan doprinos u bitnim trenucima. Čestitke timu, klubu, mom stručnom štabu i kompletnoj organizaciji. Mislim da smo napravili ogroman uspeh, ali znajući moju ekipu nećemo se na tome zaustaviti - istakao je trener „pantera“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike