Sve je spremno za spektakl u Tivoliju: Partizan je veliki izazov, dolazi najbolji trener Evrope, ali u Cedeviti veruju u pobedu!

26.03.2022

16:43

0

Trener Ljubljančana Jurica Golemac je optimista pred nedeljni derbi protiv crno-belih

Sve je spremno za spektakl u Tivoliju: Partizan je veliki izazov, dolazi najbolji trener Evrope, ali u Cedeviti veruju u pobedu!
KATA2279 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Cedevite Olimpije dočekuju u nedelju (17.00 Tv Arena) Partizan u derbi meču u 24. kolu AdmiralBet ABA lige u dvorani Tivoli u Ljubljani

Tim povodom pričao je i trener domaće ekipe Jurica Golemac, koji veruje da njegova ekipa može da slavi protiv crno-belih.

- Partizan je u veoma dobroj formi. To je tim u kome svi igrači igraju veoma agresivno u odbrani na celom terenu. Igrači su visoki, atletski i imaju potrebno iskustvo, beogradski tim ima i kvalitetne napadače. Definitivno ćemo morati da pristupimo meču fokusirano i odigramo jedan od najboljih mečeva u sezoni. Najvažnije je da se na kontakt igru odgovori fizički. Partizan u Ljubljanu dolazi sa najboljim evropskim trenerom na klupi. Nedeljni meč je definitivno veliki izazov za sve nas, tako da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da pokušamo da pobedimo - izjavio je Golemac.

I bek Cedevite Olimpije Džejkob Pulen koji je otkrio i recept za pobedu nad Partizanom.

- Želimo da nastavimo da igramo na isti način kao u prethodnom periodu. U utakmicu ulazimo u dobroj formi sa velikim očekivanjima. Moramo da igramo u stilu u kojem igramo u poslednje vreme i to daje rezultate, dakle sa dosta trčanja i kontri, puno poena i ujedno uz dobru igru u odbrani. Nadamo se da ćemo uspeti da zaustavimo igrače Partizana i da ćemo uspešno skupljati skokove, jer je to ključ pobede - istakao je Pulen.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike