Bez bele zastave u Barseloni: Zvezda ide na noge najboljoj ekipi Evrolige!

17.03.2022

12:57

0

Crveno-bele očekuje u petak težak meč u 30. kolu u najkvalitetnijem košarkaškom klupskom takmičenju u Evropi

Bez bele zastave u Barseloni: Zvezda ide na noge najboljoj ekipi Evrolige!
CRVENA_ZVEZDA_vs_SC_DERBY_137 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde idu na noge Barseloni u pozitivnom raspoloženju, jer su ostvarili tri  pobede zaredom, od toga dve u Evroligi.

Crveno-bele očekuje u petak 18.03 (21.00) težak duel protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi, ali po rečima trenera Dejana Radonjića u Kataloniju ne idu sa belom zastavom.

- Posle napornog ciklusa imali smo priliku da se donekle regenerišemo uz jednu utakmicu koju smo odigrali protiv ekipe SC Derbi, i uradimo stvari koje su nam bile potrebne u ovom trenutku. Nastavljamo takmičenje u Evroligi, sledi nam Barselona lider na tabeli, i po svemu onome što je pokazala najozbiljniji kandidat za prvaka u ovogodišnjem izdanju ovog takmičenja - poručio je Radonjić.

Košrakaš Zvezde Eron Vajt ističe da igraju protiv izuzetno kvalitetne ekipe, napominjući da se crveno-beli nalaze u dobrom ritmu.

- Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv top tima koji uz to još igra kod kuće. Odlična, fizički izuzetno dobra ekipa, dobro vođena od trenera, igraju dobro. Imaju mnogo opcija kao tim, dugu klupu i mnogo oružja. Takođe, mogu da igraju na različite načine. Moraćemo da odigramo čvrsto, da se borimo, da odigramo dobru odbranu, da se držimo naše igre i našeg sistema i tako sebi damo šansu da napravimo nešto u Barseloni. U dobrom smo ritmu, imali smo u poslednje vreme dosta teških utakmica i pronalazili smo načine da pobedjujemo. Sada samo treba da nastavimo da se borimo i da igramo našu igru pa ćemo videti - rekao je Eron Vajt.

Inače, Zvezde će na megdan Barseloni bez povređenih Majka Cirbesa i Ostina Holinsa koji su ostali u Beogradu. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike