NBA fanovi u neverici posle greške u kvizu „Potera“! Takmičar i tragač „pali“ na tačnom odgovoru! (FOTO)

28.02.2022

21:47

0

Autor: 24sedam

Događa se...

NBA fanovi u neverici posle greške u kvizu „Potera“! Takmičar i tragač „pali“ na tačnom odgovoru! (FOTO)
viber_image_2022-02-28_22-20-05-668 - Copyright Printscreen/RTS

Kviz „Potera“ jedan je od najzanimljivijih koji se poslednjih godina emituju na srpskim TV kanalima. Odlikuje se širokim znanjem tragača, a s vremena na vreme pojave se i takmičari koji oduševe gledaoce kraj malih ekrana.

U retkim situacijama produkciji se potkrade i neka greškica. Upravo se to dogodilo u večerašnjem emitovanju, kada su i tragač i takmičar „pali“ iako su dali tačan odgovor.

Nekadašnji košarkaški trener Petar Bejatović našao se oči u oči sa, po mišljenju mnogih, najboljim tragačem Žarkom Stevanovićem. Pitanje kao nacrtano za takmičara: Koji igrač je sa skoro tri hiljade postignutih trojki najuspešniji šuter van linije za tri poena u istoriji NBA lige?

Posle kraćeg razmišljanja, i takmičar i tragač obeležili su Stefa Karija kao odgovor, ali je „presuda“ voditelja Jovana Memedovića iznenadila sve.

Printscreen/RTS
 

Odgovor nije tačan, u pitanju je Rej Alen.

Printscreen/RTS
 

Istini za volju, postoji mogućnost da je večeras emitovana emisija snimana pre noći 14. na 15. decembar, kada je as Golden Stejta oborio rekord legendarnog šutera, mada su i takmičar i tragač bili prilično sigurno u svoje odgovore.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike