Hej šefe, koji ti je vrag? Šou Jokića i Dončića, Slovenac ostao u čudu posle poteza MVP-a pred punim pres centrom! (VIDEO)

19.02.2022

19:54

0

Autor: 24sedam

Srbin iznenadio zvezdu Dalasa

Hej šefe, koji ti je vrag? Šou Jokića i Dončića, Slovenac ostao u čudu posle poteza MVP-a pred punim pres centrom! (VIDEO)
Screenshot 2022-02-19 at 20.48.13 - Copyright Printscreen/Twitter

NBA i svet košarke uživaju u Ol star vikendu, pa tako među njima i balkanski par šaljivdžija.

Pošto je takvih mnogo u NBA, da pojasnimo da je reč o MVP-u Nikoli Jokiću i slovenačkom superstaru Luki Dončiću.

Jokić je odmah po dolasku u halu napravio šou na sastanku sa medijima. On je svoje završavao, a Luka je još bio zauzet odgovaranjem na pitanja medija kad je Srbin odlučio da se našali sa zvezdom Dalasa.

Somborski deran je u pres centru, na oduševljenje prisutnih, još jednom pokazao zavidne „kvoterbekovske“ sposobnosti, po kojima je postao popularan kroz dodavanja jednom rukom preko celog terena.

Ovoga puta, Jokić je minijaturnu repliku košarkaške lopte upotrebio da sa nekoliko metara razdaljine pogodi Dončića, koji je za konferencijskim stolom u čudu gledao ka Srbinu, verovatno smišljajući na koji način da mu odgovori.

Ipak, sve je ostalo na pomalo i kiselom osmehu, kojim kao da je hteo da, u stilu Duška Dugouška, pita Nikolu: Hej šefe, koji ti je vrag?“

Podsetimo, susret svih zvezda najjače lige na svetu igraće se u noći između nedelje i ponedeljka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike