Kao u bajci, Nataša je Vuku rekla "Da"! Srpska junakinja pokazala verenički prsten! (FOTO)

06.02.2022 | 06:02

Autor: 24sedam

Naša košarkašica na društvenim mrežama podelila divnu vest, čestitke pljušte sa svih strana

Copyright MN Press

Srpska košarkašica, srpska junakinja Nataša Kovačević objavila je najlepšu vest na društvenim mrežama.

Devojka, koja je sa 18 godina ujedinila Srbiju u želji za njenim oporavkom, verila se za partnera Vuka, a čestitke stižu sa svih strana.

 

 

- Čestitam, divno biće - prokomentarisala je glumica Dragana Mićalović, a naša reprezentativka u streljaštvu Ivana Anđušić Maksimović se pridružila čestitkama.

Nataša Kovačević je sinonim za hrabrost i istrajnost, te uzor i model za ponašanje u životu. Sa 19 godina je u teškoj saobraćajnoj nesreći, u kojoj su poginuli njen trener Akoš Fuzi i tim menadžer Šoprona Peter Tapodi, tako povređena da je amputacija noge ispod kolena bila neminovna.

 

 

Posle samo dve godine od nesreće vratila se na parket(!) i postala inspiracija mnogima. Zaigrala je sa protezom, hrabro udarila na sve probleme i pokazala da nipošto en treba tonuti ma koliko situacija izgledala loše i bezizlazno.

Završila je master studije u Velikoj Britaniji, deo je Košarkaškog saveza Srbije, ambasador je Svetske košarkaške federacije (FIBA), osnivač je fondacije čiji je cilj pomoć mladim sportistima i njihovo obrazovanje, a predsednik Francuske Emanuel Makron lično ju je odlikovao i dodelio joj "Orden viteza Nacionalnog reda".

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam