Skandal u Americi! NBA velikan izbačen iz dvorane zbog svojih stavova o koronavirusu i vakcini

24.01.2022

12:40

0

Autor: 24sedam

Džon Stokton više neće moći da gleda mečeve omiljenog tima

Skandal u Americi! NBA velikan izbačen iz dvorane zbog svojih stavova o koronavirusu i vakcini
stokton - Copyright Profimedia

Legenda NBA, bivši plej Jute Džez Džon Stokton doživeo je veliku neprijatnost želeći da prisustvuje utakmici univerzitetskog tima Gonzage, čije je boje i sam branio početkom 80-tih godina prošlog veka.

Stokton je morao da napusti dvoranu jer je odbio upozorenje odgovornog koje je tražilo od njega da stavi zaštitnu masku na lice.

Bivša legenda NBA u svojim studentskim danima nastupala je za Univerzitet Gonzaga, a sada ima pretplatnu kartu na sve timske sportove. Zbog odbijanja da nosi masku saopštenjem se oglasila Gonzaga u kome se obaveštava javnost da je Stoktonu suspendovana pretplatna karta.

- Tražili su od mene da stavim masku na utakmici i dam primer jer sam istaknuta ličnost. Celo ovo pitanje razmatra se u detaljima i ja ću odlučiti šta ću dalje činiti. Odnos je sada napet i čini se da smo u ćorsokaku, ali sam siguran da ćemo ga na kraju proći - rekao je Stokton.

Ovo nije prvi put da je Stokton dospeo na naslovne strane u kontekstu borbe protiv korone, budući da su mediji već objavili njegovu raniju izjavu:

- Verujem da je oko 150 profesionalnih sportista umrlo od posledica vakcine na terenu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike