Srbin ima novu “zver” u garaži, a evo koje automobile voze zvezde Premijer lige (Foto)

14.11.2020

07:33 >> 01:49

0

Autor: N. St.

Ove modele imaju fudbaleri u najjačoj ligi Engleske

Srbin ima novu “zver” u garaži, a evo koje automobile voze zvezde Premijer lige (Foto)
Copyright Promo/ATA Images/Antonio Ahel

Častio je Nikola Jokić sebe. Posle poraza u finalu Zapadne konferencije od Lejkersa i svadbe sa dugogodišnjom devojkom Natalijom je kupio auto.

U pitanju je Mercedes Brabus G63 AMG od 4000 kubika i 800 konja koji do stotke ubrzava za 4.1 sekundu. Prava „zver“ od automobila čija vrednost se procenjuje na oko 250.000 evra. A, britanski portal „San“ je napravio listu od 10 automibila koje voze zvezde Premijer lige.

Pročitajte još: Ovakvu zver vozi Nikola Jokić vrednu 250.000 evra

Na 10. mestu je „Tesla S“. Električni automobil koji vozi defanzivac Arsenala Ektor Beljerin. Auto je napravio Ilon Mask, a cena je oko 75.000 funti. Na devetom mestu je „Ferari LaFerrari“. Najskuplji automil na listi. Napravljeno je 499 auta ove marke i njihova vrednost je oko dva miliona funti. Vlasnik jednog od njih je superstar Arsenala Pjer-Emerik Obamejang, a spekuliše se da jedan ima i prvotimac Totenhema Heung-Min Son.

Osmi je „Mercedes Benz G vagon“. Veliki broj fudbalera ima ovaj auto. Georgina Rodrigez je svom dečku Kristijanu Ronaldu poklonila upravo ovakav automobil za njegov 35. rođendan u februaru ove godine. Takav auto je vozi i Mesut Ozil i upravo u njemu je bio kada su njega i Seada Kolašinca napali provalnici. Cena je oko 94.000 funti. Sedmi je „Ferari 488“. Njegova cena je oko 252.000 funti, a voze ga napadači Čelsija, odnosno Arsenala, Olivije Žiru i Aleksander Lakazet. Šesti je „Ford Mustang GT“. Ovaj auto se više vozi u Americi i u MLS ligi, ali ga je do prošle godine imao Vensan Kompani, nekadašnji kapiten Mančester sitija, a sada trener Anderlehta.

Profimedia

Peti je „Aston Martin DB9“. Ovaj automobil nije među novijima, ali jeste jedan od „klasika“. Vozi ga fudbaler Mančester junajteda Huan Mata, a u svojoj kolekciji ga ima i defanzivac Barselone Đerar Pike. Novi vredi oko 135.000 funti. Četvrti je „Lend Rover – Range Rover, Autobiography“. Ovo je omiljeni auto trenera Junajteda Ole Gunara Solskjera, a navodi se da i Hari Kejn ima jedan.

Na redu je lista od top tri. Treći je „Bentley Bentayga ONYX“. Njegova cena je od 220.000 funti pa naviše. Vozi ga tandem iz Mančester sitija Serhio Aguero i Rijad Marez, kao i legendarni Dejvid Bekam. Drugi je „Land Rover Rang Rover Sport“. Njega baš vole fudbaleri „crvenih đavola“, u njemu su viđeni kapiten Hari Megvajer, Fil Džouns, kao i novo pojačanje Doni Van de Bek. Njegova početna cena je oko 64.000 funti.

Profimedia

A, na prvom mestu je „Bentli Konitnental GT“. Nalazi se u vrhu automobilskih magazina, a voze ga Olivije Žiru, Mateo Darmijan, Huan Mata, kao i trener Čelsija Frenk Lampard.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike