Obradović pred Split: Samo kroz utakmice možemo da ispravljamo greške i dižemo formu

14.11.2020

14:39 >> 14:49

0

Autor: N. St.

Strateg crveno-belih pričao o predstojećem meču u ABA ligi

Obradović pred Split: Samo kroz utakmice možemo da ispravljamo greške i dižemo formu
Copyright MN Press

Crvena zvezda je spremna za treći meč u razmaku od pet dana. Posle evroligaških obaveza (Asvel i Real), crveno-bele očekuju obaveze u ABA ligi.

Rival će im biti ekipa Splita u hali „Aleksandar Nikolić“. Strateg srpskog tima Saša Obradović je analizirao protivnika.

– Dolazi nam vrlo organizovana ekipa Splita  koja ima jasnu viziju šta radi u napadu i u odbrani. Posle iscrpljujuće utakmice protiv Reala, i poslednje nedelje putovanja i jakih utakmica , treba nam dobra utakmica jer mnoge stvari ne možemo da ispravljamo treningom, već kroz utakmice. U ovom trenutku, samo na taj način možemo da  dižemo formu i smanjimo prazne hodove u igri – rekao je Obradović. Pročitajte još: Davidovac: Real je kaznio svaku našu grešku

Sa trenerom se složio i Dejan Davidovac.

– Jesmo u teškoj seriji utakmica Evrolige, ali ovoj pristupamo na potpuno isti način kao i mečevima sa Asvelom i Realom. Split je dobra ekipa, Luković igra dobro, Kedžo dosta pomaže iskustvom, imaju dobru hemiju, dobro su uklopljeni i imaju i karakter jer su pokazali protiv Cibone da mogu da se vrate iz velikog minusa. Zato ćemo morati da pristupimo maksimalno ozbiljno ovoj utakmici, da odigramo čvrsto u odbrani i poštujemo dogovore iz svlačionice. Želimo pobedu, ne bežimo do uloge favorite, ali ćemo morati da je zaradimo na terenu i u dobrom raspoloženju krenemo u novo dulo kolo – poručio je Davidovac.

Zvezdu posle toga čeka dupli program u Evroligi, prvo u utorak protiv Armanija, ukoliko ne dođe do novog pomeranja, zbog korone u italijanskom timu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike