Stef Kari dobija pojačanje! Klej Tompson se vraća nakon pokidanih ligamenata i tetive, poslednji put igrao pre 940 dana!

09.01.2022

10:38

0

Bek Voriorsa će noćas na teren

Stef Kari dobija pojačanje! Klej Tompson se vraća nakon pokidanih ligamenata i tetive, poslednji put igrao pre 940 dana!
profimedia-0433927059 - Copyright Profimedia

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Klej Tompson konačno se vraća na parket nakon skoro trogodišnje pauze!

Da, dobro ste pročitali.

Tompson je van terena čak 941 dan, a na parket se vraća u nedelju na ponedeljak, kada će Voriorsi igrati sa Klivlend Kavalirsima, potvrdio je njegov klub.

Jedan od najboljih šutera u istoriji NBA lige, najpre je pokidao prednje ukrštene ligamente tokom finala u sezoni 2018/2019, pa je propustio čitavu sezonu 2019/2020, da bi u novembru 2020. pre sezone, pokidao Ahilovu tetivu. U tim trenucima i karijera mu je bila upitna.

- Mrzim da koristim tu frazu 'jedva čekam' jer volim da živim u sadašnjosti, ali stvarno ne mogu da dočekam da igram pred našim navijačima ponovo. Stvarno, zaista uživam u tome što sam deo Voriorsa - rekao je Tompson.

Iz njegovog kluba su poručili da je čekanju kraj, ali je pitanje koliko će protiv Klivlenda dobiti šanse da igra.

- Za sve nas koji smo dugo u Voriorsima zaista je uzbudljivo da ponovo, posle dve i po godine, na parketu zajedno vidimo Stefa i Kleja. Prosto deluje neverovatno kada pomislite šta se sve dogodilo za ove dve i po godine - izjavio je glavni trener „Ratnika“ Stiv Ker.

 
Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike