Virus udara na Evroligu! Zvezdina lista zaraženih je duga, pa je jedino rešenje odlaganje

08.01.2022

16:52

0

Autor: 24sedam

Meč je bio planiran za utorak

Virus udara na Evroligu! Zvezdina lista zaraženih je duga, pa je jedino rešenje odlaganje
20211230mmZvezda05 - Copyright MN Press

Utakmica Evrolige, između Crvene zvezde i Real Madrida bila je planirana za utorak, ali ona neće biti odigrana u pomenutom terminu. Meč 20. kola odložen je zbog velikog broja zaraženih u redovima crveno-belih.

- Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je i Evroliga, a meč koji je trebalo da bude odigran u utorak, od 19 časova u Beogradu, odložen je na zahtev Crvene zvezde koja nakon novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od osam igrača za predstojeću utakmicu.

Novi termin biće saopšten naknadno,a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta.

Podsetimo, nakon novih testiranja koja su obavljena u subotu, identifikovan je novi slučaj Covida 19 među članovima prvog tima i stručnog štaba, a dugoj listi priključio se i Dejan Davidovac - navedeno je na sajtu crveno-belih.

Dakle, pozitivni su: prvi trener Dejan Radonjić, prvi pomoćnik Goran Boškovič, član stručnog štaba Nikola Birač, igrači: Branko Lazić, Luka Mitrović, Ostin Hollins, Nejt Volters, Ognjen Dobrić, Stefan Marković, Marko Simonović, Maik Cirbes, Nikola Kalinić i Dejan Davidovac.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike