Malo ko je ovo znao o Kaliniću: Košarkaš Zvezde otkrio koliko mu je pomogao veliki partizanovac (VIDEO)

26.12.2021

11:40

0

Autor: 24sedam

Dao je intervju u gradu u kojem je nekada igrao

Malo ko je ovo znao o Kaliniću: Košarkaš Zvezde otkrio koliko mu je pomogao veliki partizanovac (VIDEO)
20140912mcKalinic2 - Copyright MN Press

Nikola Kalinić se nedavno vratio u Crvenu zvezdu, ali je značajan deo karijere proveo u Fenerbahčeu. U timu iz Istanbula je proveo pet godina, ali se prisetio tog perioda života.

U intervjuu za BeinSport je otkrio i da ima stan u Istanbulu. Objasnio je kako je došlo do kupovine i kako mu je pomogao tadašnji saigrač, Bogdan Bogdanović.

Kalinić je u Feneru bio od 2015. do 2020. godine, dok je nekadašnji partizanovac dres velikana iz Turske igrao od 2014. do 2017.

- Stan sam iznajmio za prvu godinu, a onda sam shvatio da stanovi i nisu skupi. Razmišljao sam, ako bih pozajmio od Bogdanovića mogao bih da kupim. Tako je bilo, kupio sam stan pošto je ugovor bio na tri godine. U tom trenutku, preostale su još dve godine. Na kraju se ispostavilo da sam još ostao još četiri godine.

Imao sam divan život u tom periodu. Izdajem stan nekim košarkašima. Istanbul... Ne mogu da kažem da je dom, pošto sam rođen u Srbiji, ali se sećam odlično. Zadržao sam taj stan, ako jednom odlučim da živim u Istanbulu - zaključio je Kalinić koji je posle Fenera, otišao u Španiju, u Valensiju.

A onda je usledio i povratak u Beograd, među crveno-bele.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike