Kirjos tera po starom, pravi šou, provocira sudiju, urla, baca peškir, šta smo drugo i očekivali (VIDEO)

31.08.2021

08:08 >> 08:11

0

Autor: Milan Nastić

Australijanc imao svoju žutu minutu u meču sa Baustistom Agutom na startu US opena

Kirjos tera po starom, pravi šou, provocira sudiju, urla, baca peškir, šta smo drugo i očekivali (VIDEO)
Copyright Profimedia.rs

Australijski teniser Nik Kirjos ponovo je u centru pažnje. On je u meču sa Robertom-Bautistom Agutom pravio haos, a sudiji Bernaredsu nije bilo nimalo lako da vodi meč prvog kola US Opena između ova dva protivnika.

Ponovo je pravio šou, prvo je bacao peškir, nakon toga je usledila opomena glavnog arbitra, koji mu je objašnjavo da treba da se ponaša sportski, a ne da od sebe pravi klovna.

To je još više razljutilo Australijanca, koji nije ostao dužan Bernardesu, aludirajući na duel između Marija i Cicipasa i sve što se dešavalo na tom meču.

– To što ja radim nije deo igre, a pisanje poruka nekome u toku meča je dozvoljeno? Uzimanje pauza od 20 minuta za toalet je isto deo igre? Šta treba da radim, ovo je sve sramota – urlao je Kirjosa.

Nema dileme da većini sudija postaje mučno kad treba da vode meč gde igra  Australijanac, i sigurno vrte očima, očekujući da će Kirjos sigurno napraviti neki haos na sebi svojstven način.

 

Naravno, od ovog kontraverznog igrača ne može više ništa da vas iznenadi, jer u gotovo svakom svom meču on pravi šou.

Poznato je da mu je često na tapetu i prvi reket sveta, napominjući da nije u dobrim odnosima sa Đokovićem, mada u poslednje vreme Novak mu nije glavna preokupacija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike