Kako navijači Mančestera reaguju na to što je Matić odgurnuo saigrača

24.12.2020

11:27 >> 11:33

0

Autor: D. B.

Srbin je imao konflikt sa Fernandešom

Kako navijači Mančestera reaguju na to što je Matić odgurnuo saigrača
Copyright Tanjug/AP Photo/Nick Potts,Pool

Šta se to dešava u Mančester junajtedu? U Kup duelu „crvenih đavola“ i Evertona, koji je pripao timu iz Mančestera (0:2), došlo je do sukoba između Nemanje Matića i njegovog kolege iz veznog reda Bruna Fernandeša. Srbin je tokom prvog poluvremena prišao Portugalcu i odgurnuo ga.

Navijačima Mančestera je ovakvo ponašanje dokaz da svi igrači u timu po svaku cenu žele da stignu od trofeja, pa su puni razumevanja za Matićevu reakciju.

„Roju Kinu se ovo sviđa“, „Dve snažne ličnosti, naravno da se dešavaju nesporazumi kada imate dva igrača koji su rođeni pobednici“, „Sviđa mi se ovo, pokazuje da igraći žele da pobeđuju“, „Mnogo volim Matića, čovek radi u pozadini i ne priča mnogo. Još se sećam kakav je zid bio kod Murinja. Niko nije mogao da ga prođe“, „Nema razloga za brigu zbog ovoga“ – samo su neki od komentara navijača Junajteda.

Pročitajte još

Sam Matić je posle meča govrio za klupsku televiziju, ali nije bilo reči o incidentu.

– Igramo bolji fudbal nego prošle godine. Veoma sam zadovoljan načinom na koji smo igrali. Nije lako da kontrolišete dešavanja na „Gudison parku“ svih 90 minuta. Zaslužili smo da se nađemo u polufinalu. Imali smo mnogo šansi, ali nismo malo imali ni sreće. Golman je nešto odbranio, pogodilo smo stativu… Svi su uradili odličan posao. Sada je potrebno da nastavimo na ovakav način – ocenio je Matić, koji je odigrao svih 90 minutu na meču u Liverpulu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike