Jojić se vratio u Partizan i poručio da ne brine zbog Zvezdine prednosti: I mi smo imali 14-15 bodova...

05.10.2020

13:32 >> 13:36

0

Autor: Tanjug

Povratnik u Humsku veruje da crno-beli mogu da stignu večitog rivala

Jojić se vratio u Partizan i poručio da ne brine zbog Zvezdine prednosti: I mi smo imali 14-15 bodova...
Copyright MN Press

Novi-stari fudbaler Partizana Miloš Jojić izjavio je da će učiniti sve da kvalitetom i iskustvom vrati crno-bele tamo gde im je mesto.

Ljubimac navijača crno-belih zbog čuvenog gola iz slobodnog udaraca u 90. minutu protiv Crvene zvezde za titulu 2013. godine, ističe da je sada situacija u klubu drugačija, ali ciljevi isti.

-Želim da kvalitetom i iskustvom koje sam stekao u inostranstvu pomognem Partizanu da se bori za titulu, bude šampion i da uđe u Ligu šampiona. Mi smo bili generacija koja je harala po Srbiji, pobeđivali smo i u Evropi, nismo imali adekvatnog protivnika kod nas. Zvezda nije mogla da nam parira – rekao je Jojić na zvaničnoj promociji u Humskoj.

On je istakao da fizički nije spreman 100 odsto, ali u glavi jeste i da će učiniti sve da zaigra u derbiju koji sledi 17. oktobra, posle reprezentativne pauze.

“Osam bodova je prednost, ali to ništa ne mora da znači. Sećam se da smo mi 2013. godine imali 14 ili 15 bodova prednosti, pa došli u situaciju da derbi odlučuje”.

Jojić je ponovo uzeo dres sa brojem 39 i priznao da bi voleo da partijama u Partizanu ponovo zasluži poziv u reprezentaciju Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike