Ivanjička "hobotnica" za 24sedam: Bod za Javor, a ne za Partizan

26.10.2020

14:53 >> 14:58

0

Đorđe Lazović, golman ivanjičkog superligaša, junak remija protiv Crvene zvezde na Marakani

Ivanjička "hobotnica" za 24sedam: Bod za Javor, a ne za Partizan
Copyright MN Press

Junak remija na Marakani, golman Javora Đorđe Lazović, postao je prvi superligaški čuvar mreže koji je u ovoj sezoni sačuvao gol od šuteva igrača Crvene zvezde. Iako ga navijači Partizana svojataju, ističući da mu je pripadništvo crno-belim bojama bio glavni motiv da zablista protiv lidera šampionata, Lazović kaže da je u glavi imao samo uspeh svoje ekipe.

-Poštujem Partizan i mnogo mi znači vreme provedeno u klubu, ali ovo na Marakani je bio bod za Javor, a ne dva za Partizan. Javor ima svoje ciljeve, a velikima bih ostavio da prate njihove – rekao je za 24sedam Đorđe Lazović.

Šta je bila taktika kod penala Mirka Ivanića?

-Taktika je bila da čekam Ivanićev šut do poslednjeg trenutka i da se onda bacim za loptom. Imao sam osećaj da ću “skinuti” taj penal, ali nisam se toliko pouzdao u osećaj koliko u pogled i kako sam pratio Ivanićevu kretnju.

MN Press

Koju situaciju još pamtite?

-Pa još jednu u kojoj smo Ivanić i ja bili u prvom planu, onda onaj šut Pavkova glavom kada sam uspomoć prečke sprečio gol. Bilo je još opasnih momenata, ali moram biti zahvalan svojim saigračima i stručnom štabu, jer bez njih ne bih mogao ništa. Ovo je bio bod za celu ekipu, nadam se da će nam svima biti podstrek da nastavimo dalje još jače.

Kako vam se čini poređenje sa hobotnicom?

-Prvo me nasmejalo, ali na kraju mi je stvarno drago što sam zaslužio takvo poređenje.  Kome ne prijaju pohvale?! Volim što mi se sve to dešava u klubu u kojem sam od malih nogu. Nadam se da ću sa mojom ekipom nastaviti dalje kroz prvenstvo uz istom ritmu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike